Rådyrfilet

Rådyrfilet


Varenummer: 5172001 KRT
Når den tilberedes med omhu, er rådyrfileten en lækkerbisken af de helt store. Servér den med søde rodfrugter, syrlige sensommerbær og lækker sauce, og mundvandet vil ikke være til at styre hos dine gæster. Rådyrets kød er mørkerødt og magert med en fast struktur og en fyldig, sødlig vildtsmag. Boven indeholder en del sener og bindevæv og egner sig derfor glimrende til langtidstilberedning. De rådyr, du kan købe hos Kalu, bliver naturligvis dyrlægekontrolleret og slagtet under strenge hygiejneforhold. Du kan få sommerbukke fra 16. maj til 15. juli. Ellers fås rådyr fra 1. oktober til 31. januar. Du kan få udskæringer af rådyr på frost hele året.
Vis mere
Vis mindre
Colli5 kg/krt
Pakkestr0,3-0,8 kg/stk
PakningVAC
OpbevaringKØL
Andre har også købt
Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.