Krondyrfilet

Krondyrfilet


Varenummer: 5372001 KRT
Krondyret er det største fritlevende landpattedyr i Danmark – og det giver en dejligt lang, mør og lækker rygfilet, der vil være kronen (så at sige...) på værket i enhver efterårsmenu. Krondyrfileten er mør og mager med en mørkerød farve og en fin struktur. Smagen kan variere afhængigt af dyrets føde, men er generelt mildere end meget andet dyrevildt. Krondyrene er temmelig sky, så det er sjældent, at man får øje på dem i naturen, men i landets mange dyrehaver kan man komme tæt på de imponerende, store dyr, når de græsser på de åbne sletter. De krondyrudskæringer, du kan købe hos Kalu, bliver naturligvis dyrlægekontrolleret og slagtet under strenge hygiejneforhold. Du kan få frisk kronvildt fra 1. september til 31. januar og udskæringer af krondyr på frost hele året.
Vis mere
Vis mindre
Colli4-6 stk/krt
Pakkestr1,5-2 kg/stk
Opr. landDanmark
PakningVAC
OpbevaringKØL
Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.