Rådyrbov

Rådyrbov


Varenummer: 5180001 STK
Med sin fyldige smag er rådyrboven uforlignelig, når den får lov at bloppe i en dyreragout sammen med svampe og et skvæt fløde eller rødvin. Rådyrets kød er mørkerødt og magert med en fast struktur og en fyldig, sødlig vildtsmag. Boven indeholder en del sener og bindevæv og egner sig derfor glimrende til langtidstilberedning. Rådyret lever vildt over hele landet. Dyrene er ikke større, end at de kan gemme sig i krat og buskads, så de trives både i skovområder og i mere åbent landskab, og bestanden vokser støt. De små, vævre dyr lader de andre hjortearter om at spise det seje, energifattige græs og mæsker sig i stedet i urter og små skud og knopper fra buske og træer – til mange haveejeres fortrydelse. Du kan få sommerbukke fra 16. maj til 15. juli. Ellers fås rådyr fra 1. oktober til 31. januar. Du kan få udskæringer af rådyr på frost hele året.
Vis mere
Vis mindre
Colli12 stk/krt
Pakkestr1 kg/stk
PakningVAC
OpbevaringKØL
Andre har også købt
Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.