Confiterede duelår

Confiterede duelår


Varenummer: 3420621 PK
Ungduens lår er ekstremt møre, fordi duen ikke har nået at forlade reden – og dermed brugt benene – inden den bliver slagtet. Den mørke farve og intense, sødlige umamismag kan minde om vildt. De confiterede duelår er kogt i andefedt i flere timer og kan kommes direkte fra pakken i ovnen. De voksne duer fodres med majs og korn, og de fodrer selv deres unger. Det er ungerne, eller “ungduerne”, man spiser. De slagtes på Les Charmilles’ specialiserede due- og vagtelslagteri, inden de begynder at flyve fra reden, når de er ca. 28-34 dage gamle.
Vis mere
Vis mindre
Colli8 pk/krt
Pakkestr0,5 kg/pk - ca. 15-20 lår/pk
Opr. landFrankrig
PakningVAC
OpbevaringFROST
Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.