Fransk ungduebryst

Fransk ungduebryst


Varenummer: 3410021 PK
Ungduen har et fyldigt bryst med ekstremt mørt kød, fordi duen ikke har nået at bruge vingerne (og dermed brystmusklerne), inden den bliver slagtet. Den mørke farve og intense umamismag kan minde om vildt. Her er brystet udskåret som supreme, så vingebenet sidder på. De voksne duer fodres med majs og korn, og de fodrer selv deres unger. Det er ungerne, eller “ungduerne”, man spiser. De slagtes på Cailles Robins’ specialiserede due- og vagtelslagteri, inden de begynder at flyve fra reden, når de er ca. 28-34 dage gamle.
Vis mere
Vis mindre
Colli2 pk/krt
Pakkestr95 gr/stk - 12 stk/pk
Opr. landFrankrig
PakningVAC
OpbevaringFROST
Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.