Fransk ungdue, stor

Fransk ungdue, stor


Varenummer: 3403101 KRT
Den opdrættede dues kød er mørkere og mere magert end kylling, og smagen har noter af vildt. Ungduen har et fyldigt bryst med ekstremt mørt kød, fordi duen ikke har nået at bruge vingerne (og dermed brystmusklerne), inden den bliver slagtet. Frankrigs førende dueproducent, Les Charmilles, i Loiredalen, også kaldet Frankrigs Have på grund af egnens mange frugtplantager. Den smukke flodregions milde klima er nemlig ikke bare ideelt til dyrkning af frugt, men også til fjerkræopdræt. Duer er monogame, og de små, buttede fugle går i frilandsvolieres med højst 28-32 par i hver, for at Les Charmilles ca. 50 dueopdrættere kan kvalitetskontrollere hver enkelt due.
Vis mere
Vis mindre
Type
Colli10 stk/krt
Pakkestr380-420 gr/stk
Opr. landFrankrig
PakningUINDPK
OpbevaringKØL
Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.