Danske frilandssnegle

Nyhed i Kalu: Danske frilandssnegle

Nyhed i Kalu: Danske frilandssnegle

Dette er historien om to ildsjæle, der forfulgte en drøm om at kombinere et liv i naturen med at være selvstændig. Ditte og Carsten har nu en sneglefarm ved Roskilde som de lægger alt deres hjerteblod i.


Ditte havde længe haft en drøm om at mærke naturen og årstiderne i stedet for at tilbringe hele dagen på et kontor. En dag så hendes mand et dokumentarprogram om en engelsk kvinde, Sophie, der havde en sneglefarm og Ditte var solgt. Hun tog til England og besøgte Sophie og skiftede derefter sit 9-17 job ud med et halvtidsjob, hævede sin pension for at starte en sneglefarm. Det var hårdt arbejde hver weekend, men i foråret 2017 kunne de sætte de første snegle ud på farmen. Du kan få de danske frilandssnegle sous-vide kogte eller blancherede. Se her.


Plettet voldsnegl er lidt mindre end en vinbjergsnegl og en udsøgt spisesnegl. De danske frilandssnegle er friskhøstede og møre med en fin smag. Sneglene lever det gode liv på den grønne farm, hvor de kan spise masser af vinterraps suppleret med en melblanding fra Frankrig der er tilsat vitaminer og mineraler. I september/oktober høstes alle sneglene. Ditte og hendes mand bruger minimum 2,5 time på sneglefarmen hver dag. De elsker at høre deres 200.000 snegle gumle og gnaske af vinterrapsen. I høstsæsonen hjælper familie, venner og frivillige til med at høste, rense, blanchere og sous-vide.


Kontakt os på 33 24 12 22 for salg og vareprøve.


Læs mere på Danske Frilandssnegles hjemmeside her og følg dem på Instagram her.