Dansk fuldblods wagyu okse



Dansk fuldblods wagyukød grade 5+


Har du ikke prøvet dansk wagyu kød før, skal du unde dig selv den oplevelse det er, at sætte tænderne i noget utrolig mørt kød med en meget karakteristisk, intens smag pga. kødets fedtmarmorering.

Racen er langsomt voksende og dette er også med til at give både smag og mørhed til kødet. Kalu får sit danske wagyu kød fra Anders Riis. Han opdrætter fuldblods wagyu køer på sin gård, der ligger ved Hvidemosen nær Skive. Områdets fantastiske natur består også af hede og en sø. Rundt om søen er der indhegnet til afgræsning, således at kvæget kan sørge for naturplejen i dagligdagen. Wagyu køerne har gennem mange år været Anders’ store passion.

Køerne går ude hele året med adgang til stald i vintermånederne. De er min. 30 mdr. og vejer ca. 400 kg. før de bliver slagtet.


Muligheder til levering fra 6. juni

 

Kødpakker med assorterede udskæringer

Kødpakkerne består af følgende fordeling:

- ca. 22% prime cuts (ribeye, striploin og mørbrad)

-ca. 50% lårudskæringer (inderlår, yderlår, cuvette, culotte)

-ca. 28% reelle udskæringer fra bov og nakke (tykkam, bovklump m.m.)

Vælg mellem to størrelser kødpakker: 5-10 kg eller 10-15 kg

Skank og ribben

Til osso buco og grillstegning



Priser fås på tlf. 33241222



Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.