Cecina m/skank, tørret oksekølle

Cecina m/skank, tørret oksekølle


Varenummer: 9640001 STK
Cecina de León er mørkerødt med den fine fedtmarmorering, man ser hos frilandskvæg. Kødet har en fyldig, cremet oksesmag med noter af røg og er udskæringer fra køllen. Olmeda Orígenes er spanske Jesús Pelaez’ hyldest til barndommens minder om søndagsfrokoster med familien, enkle, gode råvarer tilberedt med omhu og duften og smagen af hans barndoms Spanien. Her har Jesús samlet det bedste inden for spansk charcuteri, olie, eddike, ost og meget mere. Olmeda Orígenes har et tæt samarbejde med deres leverandører – små, passionerede virksomheder, der stadig følger de gamle håndværkstraditioner med opskrifter, der ofte er nedarvet i familien gennem generationer. Dette er også tilfældet med Casalba. Køerne, der bliver til Cecina de León, går i 800 meters højde ved landsbyen Pobladura de García Pelayo i Leónregionen. De lange, kolde vintre i området giver perfekte betingelser, når cecinaen skal tørres og modnes i 14 måneder.
Vis mere
Vis mindre
Colli2 stk/krt
Pakkestr3,5 kg/stk
Opr. landSpanien
PakningVAC
OpbevaringKØL
Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.