Oksecarpaccio

Oksecarpaccio


Varenummer: 9608223 PK
Oksecarpaccio fra Jean Rothieau er en nem og lækker forret, der bare skal tøes op – så er den klar til servering. Marineret oksekød i supertynde skiver pakket i 70 grams portioner lige til at tage ud af fryseren og servere på tallerkenen som en nem og lækker forret. Familiefirmaet Jean Routhiau har mere end 30 års erfaring med at forarbejde kød til lækre, små anretninger, der er nemme at have med at gøre i et travlt køkken. Jean Routhiau går op i detaljerne, både når det gælder produkternes kvalitet og sporbarheden i produktionen. De fører nøje kontrol med hele processen og udvælger deres råvarer med den største omhu for at sikre dig og dine gæster de bedste produkter.
Vis mere
Vis mindre
Colli5 pk/krt
Pakkestr20 x 70 gr/portion - 1,4 kg/pk
Opr. landFrankrig
PakningGASPAKKET
OpbevaringFROST
Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.