Berberiand Dombes effilé (sæson)

Berberiand Dombes effilé (sæson)


Varenummer: 1503301 KRT
Det franske firma Palmi d’Or i Bourgogne har speciale i produktion af Bresse- og Bourgognefjerkræ.  Canard Dombes de la Perle Effilé er en han-and af racen berberi, der udelukkende er opdrættet i området Dombes, som ligger mellem Bresse og Bourgogne.  Anden lever i mindst 84 dage og vokser sig stor og stærk. Den lever på frisk strøelse i rummelige, lyse væksthuse og har adgang til frisk vand og GMO-frit majs og korn.  Canard Dombes er effilé, hvilket vil sige at hoved og indmad er intakt, så det kan bruges til at skabe en perle af en juleaftensand.
Vis mere
Vis mindre
Colli3 stk/krt
Pakkestr3,5-4,0 kg/stk
Opr. landFrankrig
PakningUINDPK
OpbevaringKØL
Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.