Bresaola

Bresaola


Varenummer: 9608301 STK
Bresaola fra Villani er mørkerødt og magert med en fin struktur og en intens oksesmag. Det norditalienske familiefirma Villani har produceret velsmagende kvalitetscharcuteri efter traditionelle opskrifter siden 1880’erne. Familien Villani havde dengang ikke bare en stor kærlighed til godt håndværk og godt charcuteri. De havde også pionerånd og introducerede nye produktionsmetoder, der i dag har spredt sig til resten af den italienske charcuteribranche. Bresaola fra Villani er tørrede udskæringer af oksekølle fra Valtellina i Lombardiet i det nordligste Italien. Oksekødet er tørsaltet i 12 dage og derefter modnet i 3 måneder.
Vis mere
Vis mindre
Colli4 stk/krt
Pakkestr1,5-1,8 kg/stk
Opr. landItalien
PakningVAC
OpbevaringKØL
Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.