Bisonmørbrad

Bisonmørbrad


Varenummer: 4772601 KRT
Bisonmørbraden er rig på lækker umamismag og så mør, at den kan tygges med øjenvipperne. Bisonmørbraden er ekstremt mør og meget mager med en fin struktur og en dyb umamismag, der er noget kraftigere end i almindeligt oksekød. Bisonkød har et højt proteinindhold og mætter derfor mere end oksekød. De bisoner, du kan få fra Kalu, er opdrættet i Canada, hvor de vandrer i flokke på Canadas vidtstrakte græssletter. De lever næsten udelukkende af hø og de græsser og urter, de selv gumler i sig på prærien. Det giver kød af en meget høj kvalitet.
Vis mere
Vis mindre
Colli4-6 kg/krt
Pakkestr1,5-2 kg/stk
Opr. landCanada
PakningVAC
OpbevaringKØL
Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.