Bayonne skinke u/ben 10 mdr.

Bayonne skinke u/ben 10 mdr.


Varenummer: 7001401 STK
Den AOC-mærkede bayonneskinke er en delikatesse fra Pyrenæerne. Bayonneskinke er tørsaltet, lufttørret skinke med fin fedtmarmorering og delikat, let saltet smag. Da Eugene Bonomelli grundlagde Salaisons Pyrénéennes i 1927, ville han lave charcuteri med en smag ud over det sædvanlige. Frederic er i dag tredje generation af Bonomellifamilien, der står for fortsættelsen af den gode familietradition. Den tørre, kølige bjergluft for foden af Pyrenæerne er perfekt til langsom modning af charcuteri, og sammen med nøje udvælgelse af råvarer og de mange generationers erfaringer, der ligger bag Salaisons Pyrénéennes’ produkter, er resultatet intet mindre end fantastisk. Salaisons Pyrénéennes’ bayonneskinke er AOC-mærket. Det er din garanti for, at den er lavet på svin født og opvokset i Adour-dalen i det sydøstlige Frankrig, tørsaltet med salt fra Salies-de-Béarn og modnet og tørret langsomt over 10 måneder i Pyrenæernes friske bjergluft.
Vis mere
Vis mindre
Colli2 stk/krt
PakkestrCa. 6 kg/stk
Opr. landFrankrig
PakningANDET
OpbevaringTØRT,MØRK,KØLIGT
Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.