Balsamic glaze classic

Balsamic glaze classic


Varenummer: 7801603 STK
Den klassiske balsamiske glaze er mørk og tyktflydende. Smagen er intens med en god sødme balanceret af syrlige noter. André Ortallis familie har gennem generationer forfinet saften fra Modenas druer til balsamisk eddike. Først var det bare til familiens eget brug, men så besluttede André Ortalli sig for at sætte familiens aceto balsamico i produktion. På få år har han skabt en virksomhed, hvis produktsortiment spænder over traditionelle røde og hvide balsamiske eddiker i forskellige kvaliteter, innovative, eddikebaserede produkter som balsamisk glace med citron og ekstra lagrede eddiker. For at sikre den bedste kvalitet har Ortalli fuld kontrol over hele processen, fra druerne udvælges og presses, mosten varmes op og fermenteres naturligt, og balsamicoeddiken modner på træfade, til den til sidst koges ind til en intens, syrlig glaze.
Vis mere
Vis mindre
Colli8 stk/krt
Pakkestr250 ml/fl
Opr. landItalien
PakningANDET
OpbevaringTØRT,MØRK,KØLIGT
Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.