Assorteret dansk ostekasse

Assorteret dansk ostekasse


Varenummer: 9197003 STK
Kasse med 3 kg. assorterede danske oste. 1) Antvorskov Håndværksost. 480 gr. Fastost af emmentaler-typen. Osten har en mild let frugtig smag med et strejf af syre. 2) Sorte Gertrud 400 gr. Moden fast blåskimmelost med sort skorpe. Smagen er kraftig med en god syre. Lagret min. 12 mdr. 3) ØKO Krystal ost 480 gr. En utrolig smagsrig ost med let knasende saltkrystaller og noter af frugt, hø og nødder. 4) ØKO Benedict Røget 350 gr. Letrøget halvfast ost med orangebrun skorpe. Osten har en cremet smag med et strejf af røg. 5) ØKO Thyborøn Rav Ost 48+ 480 gr. Fast, gylden ost med orange ravfarvet skorpe og en fyldig, let sødlig smag. Thyborøn rav ost er tilegnet Rav-Aage og hans virke som Danmarks første miljøaktivist. Lagret i 14 uger. 5) ØKO Børsen Brie 820 gr. Hvidskimmelost produceret på et jysk mejeri i samarbejde med Ostebørsens udviklingsafdeling. Osten har en cremet smag af hvidskimmel med noter af svampe. Smagen bliver mere udtalt efterhånden som osten modner.
Vis mere
Vis mindre
Colli3 kg/krt
Opr. landDanmark
PakningFILM
OpbevaringKØL
Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.