Det inderste led af en andevinge kan blive til lækre hotwings af en respektabel størrelse, og den sødlige andesmag gør sig godt i selskab med en spicy BBQ-rub eller glace. Berberianden er generelt knapt så fed som en almindelig landand. Det inderste led af vingen er omtrent på størrelse ned en kyllings underlår, og kødet er fast, saftigt og fyldigt i smagen. Ænderne går i andehuse med strøelse på gulvet og bliver fodret med GMO-frit korn. De får dagslys gennem andehusets vinduer, og om natten er der mørkt, så ænderne kan få deres skønhedssøvn. Berberiænderne tørslagtes efter 12 uger. Tørslagtning, hvor ænderne dyppes i voks, og fjerene skrabes af, bevarer den lækre andesmag bedre end vådslagtning, og kødet suger ikke unødigt vand.
| .jpg) |
|
Colli | 5 pk/krt |
|
Pakkestr | 800 gr/pk |
|
Opr. land | Frankrig |
|
Pakning | VAC |
|
Opbevaring | KØL |
|
|