Ingen andesteg har nogensinde taget skade af en lækker, klassisk, smagsrig sovs på fond af andeskrog. Andeskroget giver en skøn andesmag til din fond eller bouillon. Berberiænderne opdrættes af den franske fjerkræspecialist SNV. Racen kommer oprindeligt fra Sydamerikas varmere klima, så ænderne har mindre fedtdepoter end almindelige tamænder, der nedstammer fra gråanden. Ænderne går i andehuse med strøelse på gulvet og bliver fodret med GMO-frit korn. De får naturligt dagslys gennem andehusets vinduer, og om natten er der mørkt, så ænderne kan få deres skønhedssøvn. Berberiænderne tørslagtes efter 12 uger. Tørslagtning, hvor ænderne dyppes i voks, og fjerene skrabes af, bevarer den lækre andesmag bedre end vådslagtning, og kødet suger ikke unødigt vand.
| .jpg) |
|
Colli | Ca. 10 kg/krt |
|
Opr. land | Frankrig |
|
Pakning | UINDPK |
|
Opbevaring | FROST |
|
|
|