Berberi andelever, detailbakke

Berberi andelever, detailbakke


Varenummer: 1551101 PK
I det franske køkken er der en lang tradition for at bruge andelever – ikke bare i form af foie gras, men også den almindelige, mere fedtfattige, røde lever, som fx bruges i patéer, ragout og bare stegt i en salat uden de store dikkedarer. Fransk berberiandelever har en fyldig smag og en smuk, mørkerød farve. Berberiænderne opdrættes af den franske fjerkræspecialist SNV. Ænderne går i andehuse med strøelse på gulvet og bliver fodret med GMO-frit korn. De får dagslys gennem andehusets vinduer, og om natten er der mørkt, så ænderne kan få deres skønhedssøvn. Berberiænderne tørslagtes efter 12 uger. Tørslagtning, hvor ænderne dyppes i voks, og fjerene skrabes af, bevarer den lækre andesmag bedre end vådslagtning, og kødet suger ikke unødigt vand.
Vis mere
Vis mindre
Colli6 stk/krt
Pakkestr400 gr/stk
Opr. landFrankrig
PakningANDET
OpbevaringKØL
Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.