Økologisk andelår

Økologisk andelår


Varenummer: 1523801 KRT
De økologiske berberiandelår er faste og saftige og knapt så fede som lårene på en almindelig landand, men med en lækker, fyldig andesmag. Berberiænderne boltrer sig på store enge i Vendée-områdets milde kystklima i flokke på 1000-2000 ænder. Her kan de nappe græs og snegle, hvis de bliver trætte af deres 100 % økologiske foder af korn og majs fra Bodins egne marker og fodermølle. Når ænderne har vokset sig store og velsmagende i mindst 84 dage, bliver de slagtet på Bodins økologiske slagteri, der ligger midt mellem landmændene, så transporten højst varer en time.
Vis mere
Vis mindre
Type
Colli6 pk/krt
Pakkestr250-350 gr/stk - 2 stk/pk
Opr. landFrankrig
PakningVAC
OpbevaringKØL
Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.