Gule andelår i æske

Gule andelår i æske


Varenummer: 1523901 KRT
Den gule berberiand er en særligt saftig race, som middelhavslandene i mange år har haft for sig selv. Men nu kan dine gæster også nyde de lækre, gule berberiandelår herhjemme.  De gule berberiandelår er meget saftige med en fast struktur og en lækker andesmag. Kødet og skindet er mørkere end hos almindelige berberiænder og har et gyldent skær, der skyldes et særligt gen hos den gule race. Berberiænderne tørslagtes efter 14 uger. Ved tørplukning dyppes ænderne i voks, og fjerene skrabes af. Det bevarer den lækre andesmag bedre end vådslagtning, og kødet suger ikke unødigt vand.
Vis mere
Vis mindre
Colli1-2 æsker/krt
Pakkestr280-320 gr/stk - 12 stk/æske
Opr. landFrankrig
PakningFILM
OpbevaringKØL
Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.