Mulard gras andelår

Mulard gras andelår


Varenummer: 1620001 KRT
De fuldfede andelår bliver brugt til confit i det franske bistrokøkken, men de er også lækre, når de bare steges i ovnen. Meulardanden har muskuløse, saftige lår med et højere fedtindhold end normalt. Kødet er smørmørt med en lækker andesmag. Andelår gras kommer fra meulardænder, der opdrættes til foie gras. Meulardanden er en krydsning mellem den smagsrige berberiand og den møre, saftige pekingand. Meulardænderne går på friland i mindre flokke på 600-1500 ænder de første 10 uger og gufler GMO-frit korn og majs. Ænderne tørslagtes efter 12 uger. Tørslagtning, hvor ænderne dyppes i voks, og fjerene skrabes af, bevarer den lækre andesmag bedre end vådslagtning, og kødet suger ikke unødigt vand.
Vis mere
Vis mindre
Colli15 pk/krt
Pakkestr350-400 gr/stk - 2 stk/pk
Opr. landFrankrig
PakningVAC
OpbevaringKØL
Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.