Confiterede andelår fransk

Confiterede andelår fransk


Varenummer: 7206103 STK
Berberianden har kødfulde, saftige lår med en lækker, fyldig andesmag. Andelårene er blevet saltet og confiteret i andefedt, til de er smørmøre, og kødet næsten falder fra benet. Confit de canard – eller confiterede andelår – er en traditionel konserveringsmetode og et af det franske landkøkkens fornemste opfindelser. Her er der brugt berberiænder. Racen er populær i Frankrig, fordi franskmændene sætter pris på fjerkræ med en fyldig smag og veludviklet muskulatur. Ænderne går i andehuse med strøelse på gulvet og bliver fodret med GMO-frit korn. De får naturligt dagslys gennem andehusets vinduer, og om natten er der mørkt, så ænderne kan få deres skønhedssøvn. Berberiænderne tørslagtes efter 12 uger. Tørslagtning, hvor ænderne dyppes i voks, og fjerene skrabes af, bevarer den lækre andesmag bedre end vådslagtning, og kødet suger ikke unødigt vand.
Vis mere
Vis mindre
Colli2 stk/krt
Pakkestr325 gr/stk - 12 stk/ds
Opr. landFrankrig
PakningANDET
OpbevaringTØRT,MØRK,KØLIGT
Andre har også købt
Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.