Berberiandelår, canette, pakket i lag

Berberiandelår, canette, pakket i lag


Varenummer: 1522021 KRT
Canettelåret har en praktisk portionsstørrelse og kan tilberedes med inspiration fra alverdens køkkener. Dyk fx ned i den arabiske krydderiskuffe, og leg med nuancer af kommen, kardemomme, kanel, koriander og chili. Berberianden er generelt knapt så fed som en almindelig landand. Canettens (hunnens) bryst er lidt mindre end canardbrystet, men lige så mørt og saftigt med en dejligt fyldig andesmag og skind, der kan steges helt sprødt. Ænderne går i andehuse med strøelse på gulvet og bliver fodret med GMO-frit korn. De får dagslys gennem andehusets vinduer, og om natten er der mørkt, så ænderne kan få deres skønhedssøvn. Berberiænderne tørslagtes efter 12 uger. Tørslagtning, hvor ænderne dyppes i voks, og fjerene skrabes af, bevarer den lækre andesmag bedre end vådslagtning, og kødet suger ikke unødigt vand.
Vis mere
Vis mindre
Colli5 kg/krt
Pakkestr170-230 gr/stk
Opr. landFrankrig
PakningLAYER
OpbevaringFROST
Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.