Berberiandelår, canette, pakket i lag
Canettelåret har en praktisk portionsstørrelse og kan tilberedes med inspiration fra alverdens køkkener. Dyk fx ned i den arabiske krydderiskuffe, og leg med nuancer af kommen, kardemomme, kanel, koriander og chili. Berberianden er generelt knapt så fed som en almindelig landand. Canettens (hunnens) bryst er lidt mindre end canardbrystet, men lige så mørt og saftigt med en dejligt fyldig andesmag og skind, der kan steges helt sprødt. Ænderne går i andehuse med strøelse på gulvet og bliver fodret med GMO-frit korn. De får dagslys gennem andehusets vinduer, og om natten er der mørkt, så ænderne kan få deres skønhedssøvn. Berberiænderne tørslagtes efter 12 uger. Tørslagtning, hvor ænderne dyppes i voks, og fjerene skrabes af, bevarer den lækre andesmag bedre end vådslagtning, og kødet suger ikke unødigt vand.
| .jpg) |
|
Colli | 5 kg/krt |
|
Pakkestr | 170-230 gr/stk |
|
Opr. land | Frankrig |
|
Pakning | LAYER |
|
Opbevaring | FROST |
|
|