Canettelåret har en praktisk portionsstørrelse og kan tilberedes med inspiration fra alverdens køkkener. Dyk fx ned i den arabiske krydderiskuffe, og leg med nuancer af kommen, kardemomme, kanel, koriander og chili. Berberiænderne opdrættes af den franske fjerkræspecialist SNV. Racen kommer oprindeligt fra Sydamerikas varmere klima, så ænderne har mindre fedtdepoter end almindelige tamænder, der nedstammer fra gråanden. Ænderne går i andehuse med strøelse på gulvet og bliver fodret med GMO-frit korn. De får dagslys gennem andehusets vinduer, og om natten er der mørkt, så ænderne kan få deres skønhedssøvn. Berberiænderne tørslagtes efter 12 uger. Tørslagtning, hvor ænderne dyppes i voks, og fjerene skrabes af, bevarer den lækre andesmag bedre end vådslagtning, og kødet suger ikke unødigt vand.
| .jpg) |
|
Colli | 7 kg/krt |
|
Pakkestr | 150-220 gr/stk - 4 stk/pk |
|
Opr. land | Frankrig |
|
Pakning | VAC |
|
Opbevaring | KØL |
|
|