Berberiandelår

Berberiandelår


Varenummer: 1520001 PK
Sprængt. Langtidsstegt. Grillet. Røget. Confiteret. Braiseret. Der er mange muligheder for at lege med andelårene i køkkenet, men den helt almindelige ovnstegte version fejler nu heller ikke noget. Berberianden er generelt knapt så fed som en almindelig landand. Fuglen har kraftige, kødfulde lår, og kødet er fast og saftigt med en lækker, fyldig andesmag. Ænderne går i andehuse med strøelse på gulvet og bliver fodret med GMO-frit korn. De får dagslys gennem andehusets vinduer, og om natten er der mørkt, så ænderne kan få deres skønhedssøvn. Berberiænderne tørslagtes efter 12 uger. Tørslagtning, hvor ænderne dyppes i voks, og fjerene skrabes af, bevarer den lækre andesmag bedre end vådslagtning, og kødet suger ikke unødigt vand.
Vis mere
Vis mindre
Colli14 pk/krt
Pakkestr300-350 gr/stk - 2 stk/pk
Opr. landFrankrig
PakningVAC
OpbevaringKØL
Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.