Confiterede andekråser

Confiterede andekråser


Varenummer: 1652703 STK
Confiterede berberiandekråser er en lækkerbisken fra det franske bistrokøkken. De nemme og hurtige at tilberede, og så smager de skønt. Berberiandens kråse er en slags mavemuskel, der maler andens grove føde. Andekråserne er blevet saltet og confiteret i andefedt, til de kan tygges med øjenvipperne. Confiterede andekråser er en traditionel spise fra det franske landkøkken, hvor confiteringen konserverer kødet, så det kan holde hele vinteren. Her er der brugt berberiænder. Racen er populær i Frankrig, fordi franskmændene sætter pris på fjerkræ med en fyldig smag og veludviklet muskulatur.
Vis mere
Vis mindre
Colli6 ds/krt. Drænet vægt: 400 gr
PakkestrCa. 40 gr/stk - 780 gr/ds
Opr. landFrankrig
PakningANDET
OpbevaringTØRT,MØRK,KØLIGT
Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.