De franske berberiandekråser er en lille delikatesse og kan fx confiteres eller bruges i en anderagout. Berberiandens kråse er en mavemuskel, der maler andens føde, lidt som vores tænder. Kødet er fast og fyldigt i smagen og anvendes traditionelt til confit, men kan også steges. Berberiænderne opdrættes af den franske fjerkræspecialist SNV. Ænderne går i andehuse med strøelse på gulvet og bliver fodret med GMO-frit korn. De får dagslys gennem andehusets vinduer, og om natten er der mørkt, så ænderne kan få deres skønhedssøvn. Berberiænderne tørslagtes efter 12 uger. Tørslagtning, hvor ænderne dyppes i voks, og fjerene skrabes af, bevarer den lækre andesmag bedre end vådslagtning, og kødet suger ikke unødigt vand.
| .jpg) |
|
Colli | 20 pk/krt |
|
Pakkestr | 0,5 kg/pk |
|
Opr. land | Frankrig |
|
Pakning | VAC |
|
Opbevaring | FROST |
|
|