Berberi andekråser

Berberi andekråser


Varenummer: 1552523 PK
De franske berberiandekråser er en lille delikatesse og kan fx confiteres eller bruges i en anderagout. Berberiandens kråse er en mavemuskel, der maler andens føde, lidt som vores tænder. Kødet er fast og fyldigt i smagen og anvendes traditionelt til confit, men kan også steges. Berberiænderne opdrættes af den franske fjerkræspecialist SNV. Ænderne går i andehuse med strøelse på gulvet og bliver fodret med GMO-frit korn. De får dagslys gennem andehusets vinduer, og om natten er der mørkt, så ænderne kan få deres skønhedssøvn. Berberiænderne tørslagtes efter 12 uger. Tørslagtning, hvor ænderne dyppes i voks, og fjerene skrabes af, bevarer den lækre andesmag bedre end vådslagtning, og kødet suger ikke unødigt vand.
Vis mere
Vis mindre
Colli20 pk/krt
Pakkestr0,5 kg/pk
Opr. landFrankrig
PakningVAC
OpbevaringFROST
Andre har også købt
Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.