Berberi andehjerter

Berberi andehjerter


Varenummer: 1551501 KRT
De små, franske berberiandehjerter er en sjælden delikatesse og kan fx serveres som forret på en bund af bitre salater med balsamisk glace. De franske berberiandehjerter er muskler, der bliver brugt flittigt. Kødet er derfor fast og fyldigt i smagen. Berberiænderne opdrættes af den franske fjerkræspecialist SNV. Ænderne går i andehuse med strøelse på gulvet og bliver fodret med GMO-frit korn. De får dagslys gennem andehusets vinduer, og om natten er der mørkt, så ænderne kan få deres skønhedssøvn. Berberiænderne tørslagtes efter 12 uger. Tørslagtning, hvor ænderne dyppes i voks, og fjerene skrabes af, bevarer den lækre andesmag bedre end vådslagtning, og kødet suger ikke unødigt vand.
Vis mere
Vis mindre
Colli10 kg/krt
PakkestrCa. 20 gr/stk - 1 kg/pk
Opr. landFrankrig
PakningVAC
OpbevaringKØL
Andre har også købt
Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.