Røget berberiandebryst

Røget berberiandebryst


Varenummer: 1511321 PK
Det røgede andebryst er lækkert til forretten, salaten eller i tynde skiver som pålæg. Berberianden er generelt knapt så fed som en almindelig landand. Det fyldige bryst er mørt og saftigt med en dejlig, let røget andesmag. Brystet er saltet og røget over kimfri bøgesmuld efter gamle håndværkstraditioner. Ænderne går i andehuse med strøelse på gulvet og bliver fodret med GMO-frit korn. De får dagslys gennem andehusets vinduer, og om natten er der mørkt, så ænderne kan få deres skønhedssøvn. Berberiænderne tørslagtes efter 12 uger. Tørslagtning, hvor ænderne dyppes i voks, og fjerene skrabes af, bevarer den lækre andesmag bedre end vådslagtning, og kødet suger ikke unødigt vand.
Vis mere
Vis mindre
Type
Colli15-20 kg/krt
Pakkestr600-700 gr/pk
Opr. landFrankrig
PakningVAC
OpbevaringFROST
Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.