Økologisk berberiandebryst

Økologisk berberiandebryst


Varenummer: 1513701 KRT
Det økologiske berberiandebryst er mørt og saftigt og knapt så fedt som på en almindelig landand, men med en lækker andesmag. Den økologiske berberiand opdrættes i kyndige hænder hos franske Bodin. I 1970’erne var Jean Bodin en af pionererne inden for økologisk fjerkræproduktion i Frankrig. I dag er det hans sønner, der står for driften sammen med en række økologiske landmænd, der deler Bodins filosofi om kun at producere fødevarer, som de selv ville nyde at sætte tænderne i. Berberiænderne boltrer sig på store enge i Vendée-områdets milde kystklima i flokke på 1000-2000 ænder. Her kan de nappe græs og snegle, hvis de bliver trætte af deres 100 % økologiske foder af korn og majs fra Bodins egne marker og fodermølle. Når ænderne har vokset sig store og velsmagende i mindst 84 dage, bliver de slagtet på Bodins økologiske slagteri, der ligger midt mellem landmændene, så transporten højst varer en time.
Vis mere
Vis mindre
Colli6 stk/krt
Pakkestr350-500 gr/stk - 1 stk/pk
Opr. landFrankrig
PakningVAC
OpbevaringKØL
Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.