Mulardandebryst magret gras

Mulardandebryst magret gras


Varenummer: 1610001 KRT
Andebryst magret blev traditionelt brugt til confit i det franske køkken, men det fede bryst er også lækkert stegt rosa som en god ribeyesteak. Meulardanden har et saftigt bryst med et højere fedtindhold under skindet end normalt. Kødet er smørmørt med en lækker andesmag. Meulardænderne går på friland i mindre flokke på 600-1500 ænder de første 10 uger af deres liv og bliver fodret med GMO-frit korn og majs. De sidste to uger inden slagtning bliver ænderne stopfodret med majs. Det foregår, ved at landmanden kalder anden til sig, fører et tyndt rør ned i halsen forbi kråsen og lader majsen passere igennem. Dette foregår to gange om dagen og tager ca. 10 sekunder per gang. Ænderne tørslagtes efter 12 uger. Tørslagtning, hvor ænderne dyppes i voks, og fjerene skrabes af, bevarer den lækre andesmag bedre end vådslagtning, og kødet suger ikke unødigt vand.
Vis mere
Vis mindre
Colli10 stk/krt
Pakkestr350-400 gr/stk - 1 stk/pk
Opr. landFrankrig
PakningVAC
OpbevaringKØL
Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.