Mulardandebryst magret gras
Andebryst magret blev traditionelt brugt til confit i det franske køkken, men det fede bryst er også lækkert stegt rosa som en god ribeyesteak. Meulardanden har et saftigt bryst med et højere fedtindhold under skindet end normalt. Kødet er smørmørt med en lækker andesmag. Meulardænderne går på friland i mindre flokke på 600-1500 ænder de første 10 uger af deres liv og bliver fodret med GMO-frit korn og majs. De sidste to uger inden slagtning bliver ænderne stopfodret med majs. Det foregår, ved at landmanden kalder anden til sig, fører et tyndt rør ned i halsen forbi kråsen og lader majsen passere igennem. Dette foregår to gange om dagen og tager ca. 10 sekunder per gang. Ænderne tørslagtes efter 12 uger. Tørslagtning, hvor ænderne dyppes i voks, og fjerene skrabes af, bevarer den lækre andesmag bedre end vådslagtning, og kødet suger ikke unødigt vand.
| .jpg) |
|
Colli | 10 stk/krt |
|
Pakkestr | 350-400 gr/stk - 1 stk/pk |
|
Opr. land | Frankrig |
|
Pakning | VAC |
|
Opbevaring | KØL |
|
|