Dobbelt berberiandebryst på ben
Når du steger det dobbelte berberiandebryst på benet, får du mere smag i kødet. Prøv fx at langtidsstege det, så du bevarer saften og den fine, rosa midte. Berberianden er generelt knapt så fed som en almindelig landand. Fuglen har et fyldigt bryst, som her er skåret ud, så begge fileter sidder på brystbenet. Kødet er mørt og saftigt med en dejlig andesmag. Berberiænderne opdrættes af den franske fjerkræspecialist SNV. Racen kommer oprindeligt fra Sydamerikas varmere klima, så ænderne har mindre fedtdepoter end almindelige tamænder, der nedstammer fra gråanden. Ænderne går i andehuse med strøelse på gulvet og bliver fodret med GMO-frit korn. De får dagslys gennem andehusets vinduer, og om natten er der mørkt, så ænderne kan få deres skønhedssøvn. Berberiænderne tørslagtes efter 12 uger. Tørslagtning, hvor ænderne dyppes i voks, og fjerene skrabes af, bevarer den lækre andesmag bedre end vådslagtning, og kødet suger ikke unødigt vand.
| .jpg) |
|
Colli | 10 stk/krt |
|
Pakkestr | 900-1300 gr/stk |
|
Opr. land | Frankrig |
|
Pakning | UINDPK |
|
Opbevaring | KØL |
|
|