Berberiandebryst, canette

Berberiandebryst, canette


Varenummer: 1516001 KRT
Canettebrystet har en praktisk portionsstørrelse, og der er mange andre tilberedningsmuligheder end den traditionelle med rødkål og brunkartofler. Lad dig inspirere af det thailandske køkkens lethed med krydderurter og knasende sprødhed eller Marokkos varme krydderier og søde  Berberianden er generelt knapt så fed som en almindelig landand. Canettens (hunnens) bryst er lidt mindre end canardbrystet, men lige så mørt og saftigt med en dejligt fyldig andesmag og skind, der kan steges helt sprødt. Berberiænderne opdrættes af den franske fjerkræspecialist SNV. Racen kommer oprindeligt fra Sydamerikas varmere klima, så ænderne har mindre fedtdepoter end almindelige tamænder, der nedstammer fra gråanden.
Vis mere
Vis mindre
Colli15 pk/krt
Pakkestr150-175 gr/stk - 4 stk/pk
Opr. landFrankrig
PakningVAC
OpbevaringKØL
Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.