Gul berberiand

Gul berberiand


Varenummer: 1504301 KRT
Den gule berberiand er meget saftig og knapt så fed som en almindelig landand. Kødet og skindet er mørkere end hos almindelige berberiænder og har et gyldent skær, der skyldes et særligt gen hos den gule race. Fuglen har et fyldigt bryst, muskuløse lår og en lækker andesmag. Det franske firma Palmi d’Or i Bourgogne producerer den gule berberiand med fokus på dyrevelfærd og lækker smag. Berberiænderne går i store andehuse med strøelse af træflis. De får naturligt dagslys gennem andehusets vinduer, og om natten er der mørke og ro, så ænderne kan få deres skønhedssøvn. Efter seks uger får ænderne adgang til en overdækket gårdhave med frisk luft, strøelse, friskt vand og ændernes 100 % vegetabilske, GMO-fri foder af korn og majs.   Berberiænderne tørslagtes efter 14 uger. Ved tørplukning dyppes ænderne i voks, og fjerene skrabes af. Det bevarer den lækre andesmag bedre end vådslagtning, og kødet suger ikke unødigt vand.
Vis mere
Vis mindre
Type
Colli4 stk/krt
Pakkestr3,0-3,5 kg/stk
Opr. landFrankrig
PakningFILM
OpbevaringKØL
Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.