Amarena kirsebær

Amarena kirsebær


Varenummer: 9805103 STK
De aromatiske amarenakirsebær i deres ikoniske blå og hvide krukke giver et pift af gourmet til dine desserter, konfekt, drinks og chokolade. Amarenakirsebærrene er lavet på sorte surkirsebær i en kirsebærsirup. Det giver en fast konsistens, en fyldig, aromatisk smag med noter af marcipan og en god balance mellem syre og sødme. Det var grundlæggeren af Fabbri 1905, Gennaro Fabbris, kone, Rachele, der i 1920’erne fandt på opskriften på surkirsebær i sirup. Gennaro, der fremstillede og solgte likører i Portomaggiore i Ferraraprovinsen, så mulighederne i at udvide sortimentet med syltet frugt og frugtsirup og fik hurtigt succes med de lækre kirsebær. Som tak for opskriften fik han en lokal keramiker til at fremstille en hvid krukke med et blåt blomstermønster til sin kone – det selvsamme design, som i dag er blevet synonymt med amarenakirsebær.
Vis mere
Vis mindre
Colli6 stk/krt
Pakkestr1,25 kg/stk
Opr. landItalien
PakningANDET
OpbevaringTØRT,MØRK,KØLIGT
Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.