Gode bud på de lækre varer til den store dag

Gode bud på de lækre varer til den store dag 

 

Saltede Marcona mandler til snack. De ristede, saltede marconamandler er buttede og næsten smøragtige på grund af mandlernes høje olie- og fugtighedsindhold. 

Mixed olives til snack. En blanding af saftige, grønne manzanillaoliven, frugtige arbequinaoliven og pikante, sorte ququillooliven, der er god til drinks, som snack eller på tapasbordet. Manzanillaoliven er store, grønne, faste og saftige med en frisk, frugtig smag. Ququillooliven er små og sortlilla med en intens, pikant smag. Arbequina er små, grønne og let bitre med en frugtig smag med toner af grønne mandler.


Trøfler. Trøffelolie og salsa eller hvad med frisk trøffel? Pt. er det den hvide aromatiske forårstrøffel Tuber Albidum Pico der hitter. Ring ind og spørg på pris. 


Confiterede duelår som før snack eller som forret på en bund af sprøde salater. Steg dem ved høj varme i 8 min. og server. Sprøde og velsmagende.  


Indbagt mini Bressan paté. Skæres i skiver og serveres til forret eller som snack før maden.


Ellevang gris - ring 33 24 12 22 på de udskæringer du ønsker


Vibygård lammeculotte eller en helt anden udskæring. Lam og får er opdrættet med fokus på dyrevelfærd og har godt af langtidsstegning for optimal smag. 


Irsk Lammekrone en festlig udskæring der samtidig ser smuk ud og smager fantastisk.


Spansk kronkalveryg. Dyreryg er festmad og med en god sauce, spæde grøntsager og nye kartofler bliver det ikke meget bedre.  


Boiron grøn rababerpuré eller hindbærpuré - én af Boirons mange andre velsmagende naturlige puréer til velkomstdrinken eller til sorbet til desserten


Til natmad er det oplagt med en velsmagende pølse. Vi kan anbefale en velsmagende lammepølse med rosmarin. Se vores store udvalg af pølser herSpændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.