Opskrifter

I opskrifterne er hovedingrediensen altid et Kalu produkt og så vidt muligt er de også anvendt som tilbehør. Så det er fjerkræ, kød, vildt, charcuteri, ost og specialiteter kombineret med sæsonens enkle råvarer.
Nogle af retterne er hurtige og forholdsvis simple at lave – og kan sagtens bruges til hverdagsmad. Andre har en lidt højere sværhedsgrad og andre hører til i slow food-afdelingen.
Kalu har siden sin start i 80’erne fået opskrifter fra forskellige superdygtige danske køkkenchefer. Andre opskrifter har vi fået fra vores mange leverandører rundt omkring i verden, men størstedelen af opskrifterne har superkokken Birgit Ottesen lavet for os hjemme i sit eget køkken.


Vælg en kategori herunder


Eller vælg blandt flere søgeord herunder:


åbningstider affineur afhentning Agerhøne agern And andefedt antal gram pr. kuvert AOC oste AOP oste arbejde hos Kalu arbejde Kødbyen bæredygtigt berberiand bergamottepuré betaling til tiden betalingsaftale bib gourmand Bison Bornholmerhane Brød buffoloorme buggie burgere buggieboller caféer Canard Dombes Canard Excellence catering Charcuteri cocktail contact information employees Kalu coordonnées aux employés Kalu Copenhagen Food Fair coulis dådyr sæson Danmarks bedste restauranter dansk and dansk lam dansk wagyu delikatesseforretninger delikatesser dessert det kalunariske univers det salte køkken det søde køkken detail download produktkatalog dressinger Due dyrevelfærd Dyrevildt Eksotisk vildt eksotiske frugter Elsdyr engros erhvervskunde Få adgang til mere end 1000 fødevarer fakturabetaling falorni Falorni pølser FAQ Fasan fasanhøne sæson fasankok sæson fennikel salami Filodej Fjerkræ fjervildt flashpasteuriseret fødevarer foie fin forudbestilling Frank Hansen fransk and franske delikatesser franske frilandskyllinger franske økologiske oste franske oste frilandsgås frilandskyllinger fritgående lam fromager frugtpure frugtpuré fuglevildt fuldblodswagyu gårdmandsoste gårdmejeri gårdost Gås GMO frit Gode råd gourmet gourmet ost gråand sæson græshopper gratineret grillmad supermarked grillprodukt grillprodukt detail grønsagspure grønsagspuré grossister gul kylling gul poussin gule poussiner gult supremebryst handelsbetingelser handle hos Kalu Hare high end fødevarer højt proteinindhold hvor køber man insekter i Danmark hvor meget kød pr. person iberisk bellotaskinke Iberisk sortfodssvin import af fødevarer indkøbsafdeling kalu Indmad Insekter IQF frosne Irma Irma messe i Kødbyen irsk lam is italiensk charcuteri italiensk pølse italienske delikatesser jagtsæson jagtsæsoner jobopslag julefugl Kænguru kage Kalkun Kalu kundeservice Kalu nyhedsbreve kalu på messe kalu siden 1987 Kanin kantiner kastanjecreme Kastanjecreme med vanille køb julefjerkræ køb økologi kobe kød kød engros kød til grill konserverede trøfler kontakt kalu kontaktoplysninger Krikand krondyr sæson Kudu Kundeservice kvalitetskød kvalitetskylling kvalitetspålæg Kylling Lam Lammebov Lammebryst Lammeculotte Lammefilet lammekød Lammekød i tern og hakket lammekød til gril Lammekølle Lammekoteletter Lammemørbrad Lammenakke og hals Lammeryg Lammesaddel Lammesteaks lammeudskæringer ledig stilling leverandørservice leveringsbetingelser leveringsgebyrer Linser Mad & Glæde 2016 mad til grill mailadresser månedstilbud mangopuré melorme michelin mineralrig Mons mørt natur og respekt naturpleje naturprodukt Nets ny fødevare nyhed fødevare nyheder om Kalu oekologi ofte stillede spørgsmål øko ost øko salami øko skinke økolam økologi økologisk økologisk and økologisk berberiand økologisk charcuteri økologisk gås økologisk italiensk charcuteri økologisk kalkun økologisk kylling økologisk lam økologisk ost økologisk salami økologiske fødevarer økologiske landmænd øko-oste øko-salami øko-skinke Oksekød onlinebestilling opdræt af økologiske grise opskrifter med insekter oss ost påske påskefrokost påskehare påskekylling påskelam påskemenu passionsfrugt Pedrazzoli øko charcuteri Perlehøne pølser Poussin praktikopslag privatkunde produktkatalog puré til is puré til kage puré uden konserverinsmidler questch råbuk råmælksoste råvarer Rensdyr restauranter rettidig betaling sæson september maj sæson trøffel saftigt salame piccante Salami salami fra Toscana salg fra engroslager salgsafdeling kalu salgsbetingelser saucer se alle produkter Sial sika sæson Sirha skinke Skinke og charcuteri skiveskårne produkter Skovdue slagtere Snegle Sneppe sneppe sæson sommerbuk sommertrøfler spædlam spanske delikatesser spar penge på kvalitetsfødevarer specialforretning Specialiteter specialkøbmænd Springbuk stegetider stegetips Struds sund smoothie supermarkeder supper telefonnumre tilberedning lam tilbud tilmeld dig Kalu nyhedsbrev tilsat 10 % sukker tips tørret italiensk pølse tørret pølse toscansk salami trøffel salami tuber aestivum tuber magnatum tuber melanosporum udskæringer uopfordret ansøgning vægt på fjervildt og dyrevildt Vagtel vagtelæg varebestilling Vibygård Vibygårdlam Vildand Vildgås Vildsvin vildsvinesalami Vildt vildt om sommeren vildtsæson vintertrøfler Voksmøllarver webshop Zebra
Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.