Økologisk charcuteri fra Pedrazzoli



Økologisk charcuteri fra Pedrazzoli


Familien Pedrazzoli driver en af de få virksomheder i Italien, som producerer økologisk kvalitetscharcuteri. Familievirksomheden ligger i parmaområdet i det nordlige Italien og har som noget helt unikt et lukket produktionskredsløb med eget slagteri og fire gårde, der udelukkende producerer parmasvin til Pedrazzolis charcuteriproduktion. De tre af gårdene producerer de økologiske frilandsparmasvin, der bliver til Pedrazzolis øko-charcuteri.



Salumificio Pedrazzoli blev etableret i 1951 af Arnaldo Pedrazzoli og skulle vi summe historien op, er det historien om en familie der gik fra at være slagtere til at være slagteriarbejdere for dernæst at blive iværksættere. I dag er det Arnaldos børnebørn og oldebørn, der arbejder med at videreudvikle familievirksomheden, der var de første i Italien til at arbejde seriøst med økologisk produktion af salami.


I 1996 lavede Pedrazzoli deres første økologiske produktlinje ’Primavera Bio’ med det formål at reducere brugen af konserveringsmidler i produktionen af salame og pålæg. Primavera Bio var den første økologiske pålægssortiment i Europa og siden da har pålægsprodukterne vundet et utal af priser. Senest i 2016 er Primavera Bio blevet tildelt ’Premio Good Pig 2016’ og linjen tæller nu over 40 økologiske charcuteriprodukter.


Pedrazzoli lavede deres første økologiske produktlinje ’Primavera Bio’ med det formål at reducere brugen af konserveringsmidler i produktionen af salame og pålæg. Primavera Bio var det første økologiske pålægssortiment i Europa og siden da har pålægsprodukterne vundet et utal af priser. Senest i 2016 er Primavera Bio blevet tildelt ’Premio Good Pig 2016’ og linjen tæller nu over 40 økologiske charcuteriprodukter.

Overblik over det økologiske charcuteri

Flere af produkterne fås både hele og skiveskårne, lige klar til brug på fx tapasbordet eller i sandwich. Ikke alle varer er lagervarer og vi skal derfor have din bestilling i god tid, dvs. ca. 10-14 hverdage før levering alt afhængig af hvornår på ugen du bestiller.

 Økologisk bresaola er tørret, krydret okseinderlår der er tørsaltet og modnet i 3 mdr.
 7456701 1,6 kg/stk
 9608803 200 gr/pk i skiver
 9608703 70 gr/pk i skiver

Økologisk coppa di parma er svinenakkefilet der er tørsaltet og modnet 3 mdr.
7016301 1,5-2,5 kg/stk

Økologisk kogt skinke med mild smag.
7019601 4 kg/stk
7019403 200 gr/pk i skiver
7019503 100 gr/pk i skiver

Økologisk kogt skinke med en delikat, aromatisk smag af basilikum.
7019301 ca. 3,3 kg/stk

Økologisk lufttørret skinke.
7019903 70 gr/pk i skiver

Økologisk mortadella med pistacier.
7459101 ca. 3,5 kg/stk

7458603 100 gr/pk i skiver

Økologisk parmaskinke lagret i 12-14 mdr. sød og rund smag.
 7019501 7-9 kg/stk
 7019303 200 gr/pk i skiver
 7019203 70 gr/pk i skiver
Økologisk salame cacciatore med aromatisk duft og mild og sød smag.
 7456601 180 gr/stk

Økologisk salame con aglio er med smag af hvidløg og krydret duft.
7459403 160 gr/stk
7458001 180 gr/stk

Økologisk salame dolce er en lille grovhakket salame med mild smag.
7459503 160 gr/stk
7458101 180 gr/stk

Økologisk salame finocchiona er charcuteri med karakteristisk smag og duft af fennikel.
7456501 2,5 kg/stk
7459203 160 gr/stk
7456003 70 gr/pk

Økologisk salame milano er den mest populære salame i Italien. Finthakket med mild smag og let krydret duft.
 7457801 2,5 kg/stk
 7458201 180 gr/stk
7459603 160 gr/stk
7458403 70 gr/stk i skiver

Økologisk salame piccante er grovhakket og med karakteristisk krydret smag.
 7458503 70 gr/stk

Økologisk salame tartufo med trøfler.
7459303 160 gr/stk

Økologisk salame Zia er grovhakket og med en kraftig hvidløgssmag.
 7456801 2,0-2,5 kg/stk