Nyheder om Kalu og fødevarer til detail og foodservice
Sous vide 2.0 er den største og mest ambitiøse bog om emnet. Det er både en grundbog til begyndere, der vil i gang med sous vide, og en bog med inspiration og ny viden til erfarne brugere og professionelle. Læs mere her.
Friske kræfter i Kalus bestyrelse
Efter 32 år i Kalu har Carl Henrik Skovdal sagt farvel til det selskab, han var med til at stifte. Han har forladt bestyrelsesbordet, og i hans sted sidder nu Kim Rahbek Hansen, stifter af Sticks'n'Sushi, og Tine Jasper, adm. direktør i Madbureauet. Skiftet sker som led i et planlagt generationsskifte, der har taget tilløb over de sidste par år.
Velkommen til, vi glæder os meget til samarbejdet.
NYHED I KALU: Økologiske Ellevang-gris
Så er der spændende nyt i Kalus sortiment: Økologisk gris fra Falster med frihed og dyrevelfærd i højsædet.
Læs meget mere om de økologiske Ellevang-grise her.
Grisene fås halve og i forskellige udskæringer.
Økologisk ketchup fra Curtice Brothers har fået en søster
Kalus datterselskab eksporterer til Europa og Nordamerika
Nu har foodies i Europa og Nordamerika mulighed for at smage økologisk wienerbrød, ost, grønsagssupper og frugtpuré, chokolade fra vilde kakaoplanter, knækbrød og røget laks af høj kvalitet. Det er blot nogle af de luksusvarer, alle håndplukket i Skandinavien, som eksporteres til Europa og Nordamerika af den nye virksomhed Nordic Food Export.
Nordic Food Export er et datterselskab stiftet af Kalu A/S, som er kendt for import og videresalg af kvalitetsfødevarer fra hele verden.