Irsk lam fra den grønne ø

Frisk irsk lammekød fra Irish Country Meats


Grønne bakker og dale, saftigt græs, frisk vand og luft og rigeligt med motion. De irske lam fra Irish Country Meats lever i et tempereret klima, og det kommer der noget smagsrigt, saftigt og mørt lammekød ud af.


Frisk lammekød året rundt
Fra naturens side har Irland frugtbar jord og forskelligartede landskaber, men det er den varme Golfstrøm der sikrer Irland det tempererede klima, der med sine rigelige mængder regn resulterer i en længere vækstsæson end noget andet sted i Europa. Der er grønt i Irland på græsgange, bakker og dale.


Fårehold er en ældgammel tradition i Irland. Irsk lammeproduktion er i dag også baseret på at får og lam græsser ude året rundt. Det er kun i vintermånederne, at de får hø og ensilage, som er høstet tidligere på året fra samme landbrug som de tilhører.


Dyrenes frie liv giver masser af mulighed for at lege og få motion. Det giver noget meget mørt lammekød med stor muskelfylde og lavt fedtindhold. Lammene slagtes når de er mellem 16 og 18 måneder.

Irland ligger så tæt på Danmark at der kun er 3 dages transporttid. Derfor kan Kalu A/S tilbyde dig frisk lammekød hver uge året rundt.


Kvalitetssikring og sporbarhed
Board Bia, som er den nationale irske fødevareorganisation, kører et program for at sikre at lammekød i den absolut bedste kvalitet lander hos forbrugeren. Dette program sikrer at både landbrug og producenter arbejder frem mod de højeste standarder indenfor kvalitet, sporbarhed, dyrevelfærd og bæredygtighed.


Lammekød er meget alsidigt og anvendeligt i alle køkkener verden over. Der er udskæringer til enhver lejlighed – til hverdag og fest og til grill, ovn, pande, gryderetter og simremad.