Insekter på menuen
Insekter på menuen
Ny bog på dansk om insekter. Vil du vide mere om insekter og selv i gang med at lave mad med insekter?
Nina Askov a.k.a. Buglady har skrevet en bog, ’Insekter på menuen – den nye trend i Europa’.
Her fortæller Nina om insekternes indtog på de europæiske spiseborde. Udgangspunktet er Ninas personlige rejse ind i insekternes mangfoldige verden, og derfra skriver hun om de sundheds-, miljø- og klimamæssige fordele, der er forbundet med insektspisning.
Bogen er desuden en praktisk guide til, hvilke insekter man kan spise, hvor man kan købe dem og hvordan man tilbereder dem. Der er enkle opskrifter til både det salte og det søde køkken, så det bliver nemt at komme i gang for læseren.
Bogen og insekterne kan du naturligvis købe hos Kalu.
Buglady har også en blog, hvis du ikke allerede kender den.
Nogle af opskrifterne fra bloggen kan du se her:
- Græskarsuppe med ristede buffalo orme
- Marinerede græshopper som snack
- Stærk-søde græshopper med sesam og lime
- Crunchy voksmøllarver
- Nudelsalat med marinerede voksmøllarver
- Ramen med æg og voksmøllarver
- Voksmøllarver i satay sauce
- CO2 venligt smørrebrød med crunch
- Hjemmelavet peanutbutter med buffalo larver
- Sødt crunch med buffalo larver til koldskål